Mistä on kysymys?Luovuuslaboratorio syntyi kahden naisen taiteellisesta vuoropuhelusta ja irtautui siitä omaksi kokonaisuudeksi. Luovuuslaboratorio perustettiin vuonna 2014 ihmiskokeeksi. Ihmiskokeeseen valittiin sopivat koeihmiset ja niin syntyi pilottiryhmä, joka kokoontuu yhteen parin viikon välein.

Luovuuslaboratoriossa tehdään tehtäviä, jotka ovat pieniä tutkimuksia elämästä. Seikkaillaan arjessa ja altistetaan itseä uudelle, nähdään maailma hetkellisesti toisin silmin. Ajatus on kokoontua ja jakaa, ottaa vastaan ja raikastua uusista oivalluksista. Kukin voi tehdä tehtävät omaan taiteelliseen tapaansa tai etsiskellä sellaista. Luovuuslaboratoriossa on lupa yhdistellä ja kokeilla. Toiminta on aina ryhmän näköistä ja uudistuvaa.

Täällä blogissa tarjoillaan näytteitä laboratoriotutkimuksista ja tämä toimii sanoin ja kuvin täydentyvänä toimintakertomuksena.

Toiselle tämä toimii kiireisen elämän vastapainona, toiselle hyvänä paikkana miettiä mihin suuntaan sitä elämässään lähtisi, kaikille pilottiryhmän koekaniineille tämä on ollut suuri inspiraation ja innostuksen lähde.Ota yhteyttä!

Sähköpostilla saa lisätietoja: luovuuslaboratorio (a) gmail.com